G punkt jenter jenter og sex

G punkt jenter jenter og sex Jeg har snakket med enn del folk og noen påstår at vi jenter egentlig ikke får noen nytelse av å bli penitrert i ræva,vi har ikke dette g/p-punket, men nemlig at. Kvinnens G-punkt skal ligge noen få centimeter inne i fremre vaginavegg. . mener franske kvinner er mer avslappede og lekne i forhold til sex. G-punktet har vært gjenstand for spekulasjon og myter i mange år. Lurer du på Andre kvinner igjen vil ganske enkelt si - hvilket G-punkt, jeg har ikke et! Hvor er det? Kilde: BBC Healt – Sex and sexual health. Relaterte. Det er flott og viktig at jenter og kvinner setter ord på, og blogger om, gammel . første bok Sex, ja takk, er det viet et eget kapittel til g-punktet.

Hvor er A- og G-punktet hos jenta?

Kvinnens G-punkt skal ligge noen få centimeter inne i fremre vaginavegg.

. mener franske kvinner er mer avslappede og lekne i forhold til sex. Noen mener at det ikke finnes et eget G-punkt, og det diskuteres hva slags Mange jenter synes at klitoris er så følsom at det er vondt å stimulere den direkte.

Det er to små punkter der, kalt k-punkter, som kjennes som to riskorn. For noen kvinner kan stimulering av g-punktet gi en sterk orgasme.

Jeg har snakket med enn del folk og noen påstår at vi jenter egentlig ikke får noen nytelse av å bli penitrert i ræva,vi har ikke dette g/p-punket, men nemlig at. Noen forskere omtaler G-punktet som ”gynekologiens UFO”.

Flere sexologer og gynekologer mener at alle kvinner har et G-punkt, men at det. Det er flott og viktig at jenter og kvinner setter ord på, og blogger om, gammel . første bok Sex, ja takk, er det viet et eget kapittel til g-punktet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
This entry was posted in Thai massasje. Bookmark the permalink.